Over Keijser Capital

keijser capital

Keijser Capital is ruim 100 jaar actief in de financiële sector en heeft zich ontwikkeld van klassiek effectenhuis tot onafhankelijk, financieel adviseur van grote, nog niet-genoteerde MKB-ondernemingen die hun groei willen financieren. Keijser vervult een brugfunctie tussen (middel)grote ondernemingen in de Benelux en professionele en particuliere beleggers via de kapitaalmarkt. Daarmee voorzien wij in de behoefte die is ontstaan aan nieuwe vormen van financiering in aanvulling op de steeds schaarser en duurder wordende bankleningen.

 

Sinds de oprichting in 1903 heeft Keijser Capital een trackrecord opgebouwd met vernieuwende instrumenten die toegang geven tot de kapitaalmarkt, waaronder bookbuilding in de jaren ’80, de pre-IPO-convertible bond medio 2000 en in 2012 de eerste Nederlandse MKB-Obligatie met notering op Euronext Alternext. Uiteraard is er veel veranderd, maar onze specifieke expertise op het gebied van obligaties is altijd overeind gebleven. Ook allerhande mezzanine financiering opties hebben wij uitgedacht en geplaatst, kortom maatwerk heeft onze voorkeur.

 

Keijser is opnieuw een kleine organisatie met flexibele externe capaciteit. Wij werken samen met een aantal gespecialiseerde partijen op het gebied van research, plaatsing, juridische en fiscale zaken. Transparantie en zekerheid staan bij ons voorop.